Bestuur / Contact

Voorzitter – VACATURE

Secretariaat – VACATURE

Ledenadministratie / wedstrijdsecretaris / contactpersoon trainers – Jeroen Bos

Penningmeester / Technische zaken – Han Tan

Algemeen bestuurslid – Harry van de Grint

vrijwilliger
Dringende oproep bestuursleden

SlamDunk’97 is een club die het moet hebben van vrijwilligers. Op dit moment bestaat het bestuur uit drie personen. Geen van de bestuurs-leden is via een kind dat lid is van de vereniging gebonden aan de vereniging. Het huidige bestuur zie graag dat ouders van onze leden een bestuurlijke bijdrage leveren en roept ouders dan ook op om deel te nemen aan (bestuurlijke activiteiten). Wil je hierover van gedachten wisselen of vind je het leuk om het bestuur te versterken, een team te begeleiden, te ondersteunen, eventueel met iemand anders erbij?  Of om mee te helpen bij het invullen van wedstrijdschema’s, klokken of bij enige kennis van het basketballen, te willen fluiten bij de laagste teams? Laat het weten.

Het bestuur is zoekt nog aanvulling voor de functie van:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Algemene bestuurslid
Bent u diegene die wil bijdragen aan het spelplezier van uw kind en overige clubleden en een waardevolle bijdrage wil leveren om de club nog beter te laten functioneren, stuur dan een mailtje naar Han Tan:  hantan46@gmail.com. Hij zal naar aanleiding van uw mail contact met u opnemen.

Contibutie en lidmaatschap

Basketbal brengt kosten met zich mee in de vorm van zaalhuur en trainerskosten Daarnaast hebben we bij competitiespelende ledne te maken met afdrachten aan zowel het rayon als de landelijke bond. Voor de competitie van 2018-2019 gelden  de volgende contributiebedragen:

U12   –   100.-  (spelen geen competitie)

U14   –   140.-

U16 / U18   –   160.-

U20 / U22 / SENIOREN  180.-

Wil je je lidmaatschap opzeggen voor het volgende seizoen, dan dien je dat te doen vóór 1 juni 2019, bij voorkeur schriftelijk. Je uitschrijving is pas definitief na bevestiging van de ledenadministratie. Zie hiervoor de voorwaarden bij het uitschrijfformulier.

postbus
Heb je een vraag of wil je jezelf aanmelden voor bestuur
of voor 3 gratis proeflessen:
vul dan het formulier hieronder in: